Kesäherkkuja

13.6.2014

Kesäherkkuja
Anna arviosi ?

Suomen suvi tarjoaa kotikokeille herkullisia raaka-aineita usean kuukauden ajan. Ensimmäisinä maasta nousevat parsat, erilaiset yritit ja villiyrtit, nokkoset sekä salaatit. Myöhemmin kesällä satokausi tarjoaa marjoja, sieniä ja juureksia. Kesällä on aikaa myös kalastaa ja nauttia veden aarteista. Aromipaja toivottaa lukijoilleen aromaattista ja nautinnollista kesää!

Katso herkulliset reseptit koko kesäksi!

Limekuha, valkoviinikastike, kantarellit ja porkkanapyree
http://www.aromipaja.fi/2013/limekuha/

Limekuha_2_low

Nokkos-sienimakkara ja raikas salsa
http://www.aromipaja.fi/2013/nokkos-sienimakkara/

ItsetehtyMakkara_2

Savustettua ahventa ja cava-kastiketta
http://www.aromipaja.fi/2012/savustettuahven/ 

SavustettuAhven_1

Kantarelleja, aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa ja savupororuisnappeja
http://www.aromipaja.fi/2013/kantarelliruisnapit/

Kantarelliruisnapit_1

Fenkoli-kukkakaalikeitto ja marinoidut jokiravunpyrstöt
http://www.aromipaja.fi/2013/fenkoli-kukkakaalikeitto-jokiravunpyrstot/

Fenkoli-kukkakaalikeitto_4

Juustotorttu on kesäisen maukas ja tyylikäs jälkiruoka
http://www.aromipaja.fi/2012/juustotorttu/

Juustokakku_1

 

Reseptit ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Lue myös:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kirjoita kommentti

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: