Suomen suvi tarjoaa kotikokeille herkullisia raaka-aineita usean kuukauden ajan. Ensimmäisinä maasta nousevat parsat, erilaiset yritit ja villiyrtit, nokkoset sekä salaatit. Myöhemmin kesällä satokausi tarjoaa marjoja, sieniä ja juureksia. Kesällä on aikaa myös kalastaa ja nauttia veden aarteista. Aromipaja toivottaa lukijoilleen aromaattista ja nautinnollista kesää!
Katso herkulliset reseptit koko kesäksi!
Limekuha, valkoviinikastike, kantarellit ja porkkanapyree
http://www.aromipaja.fi/2013/limekuha/
Nokkos-sienimakkara ja raikas salsa
http://www.aromipaja.fi/2013/nokkos-sienimakkara/
Savustettua ahventa ja cava-kastiketta
http://www.aromipaja.fi/2012/savustettuahven/
Kantarelleja, aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa ja savupororuisnappeja
http://www.aromipaja.fi/2013/kantarelliruisnapit/
Fenkoli-kukkakaalikeitto ja marinoidut jokiravunpyrstöt
http://www.aromipaja.fi/2013/fenkoli-kukkakaalikeitto-jokiravunpyrstot/
Juustotorttu on kesäisen maukas ja tyylikäs jälkiruoka
http://www.aromipaja.fi/2012/juustotorttu/
Reseptit ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja