Makoisa salaatti valmistuu uuden sadon punajuurista, fetasta ja viinirypäleistä. Makeahkot punajuuret ja viinirypäleet ovat loistava makupari suolaiselle fetalle. Tätä herkkua kannattaa ehdottomasti kokeilla heti tänään! Punajuuri-feta-viinirypälesalaatti (4 hlölle) 12 kpl pienehköjä punajuuria 1 rs siemenettömiä viinirypäleitä 200 g fetaa 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl rouhittua mustapippuria 1 dl tuoreita rakuunan lehtiä 1 rkl hunajaa 2 […]
Perinteinen tarte tatin on monen ehdoton jälkiruokasuosikki. Tämän keikauskakun voi valmistaa myös sipuleista suolaisena versiona. Tällöin sipuli tarte tatin soveltuu pääruokien lisukkeeksi tai vaikkapa juustotarjottimen seuraan. Kannattaa kokeilla! Suolainen sipuli tarte tatin piirakka (noin 8 hlölle) 10 kpl sipuleita 1 prk (300g) hillosipuleita 1 kourallinen tuoreen timjamin lehtiä 2 rkl hunajaa ½ dl balsamiviinietikkaa ½ […]