Juhlat Kalaruoka Reseptit Yleinen

Aromipajan täytetyt ahvenrullat

4.9/5 - (19 votes)

Aromipajan aurinkokuivatulla tomaatilla ja salvialla maustetut ahvenrullat maistuvat mehevän kasvislasagnen ja paahdettujen herkkusienten kera. Kasvislasagneen käytetään runsaasti kesäkurpitsaa ja tomaattia. Suhteellisen kevyttä ja terveellistä kesäruokaa, josta jää hyvä mieli!

  • 12 kpl ahvenfiletä
  • 1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 rku tuoretta salviaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Kesäkurpitsalla ja tomaatilla maustetun kasvislasagnen ohje löytyy: Herkullinen kasvislasagne

Valkosipulilla maustettujen herkkusienten ohje löytyy: Valkosipuliset paahdetut herkkusienet

Aurinkokuivatut tomaatit ja salvia maustavat ahvenrullat

Mausta ahvenfileet suolalla ja mustapippurilla. Lisää jokaisen ahvenfileen päälle aurinkokuivattu tomaatti ja yksi iso salvianlehti. Kääri ahvenfileet rullalle ja sulje rulla cocktailtikulla. Laita rullat uunivuokaan pystysuuntaan ja paista niitä uunissa 200°C kymmenen minuuttia. Poista cocktailtikut ennen tarjoilua.

Kokoa annokset ahvenrullista, kasvislasagnesta ja paahdetuista herkkusienistä.

Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling, Chile. Alkon nro 578227. Hinta 15,48€.
Kuiva, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, hennon yrttinen, mineraalinen.

Wolfberger W(2), Ranska. Alkon nro 576947. Hinta 15,99€.
Kuiva, hapokas, sitruksinen, persikkainen, päärynäinen, kukkainen, mineraalinen.

Laroche Chardonnay L, Ranska. Alkon nro 007293. hinta 12,48€.
Kuiva, keskihapokas, sitruksinen, hunajameloninen, päärynäinen, kukkainen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close