Juhlat Kalaruoka Nopeat ja helpot Ravintola-arvostelut Reseptit Yleinen

Nautintoon on matkaa pelottavan vähän – graavilohileipä

4.8/5 - (37 votes)

Vaikka kiire ja stressi on monelle arkipäivää, on Apulannan sanoin nautintoon matkaa pelottavan vähän. Arjesta saa helpolla luksusta, vierailemalla Kalakauppa E. Erikssonilla Helsingin Vanhassa kauppahallissa. Nappaa mukaan Mammas limpa -saaristolaisleipä ja pintapaahdettua graavilohta. Kotiin päästyäsi herkkuleipä valmistuu 5 minuutissa.

Kalakauppa E. Erikssonin saaristolaisleipä pintapaahdetusta graavilohesta (noin 10 leipää)

  • 1 kpl Mammas limpa -saaristolaisleipä
  • 10 siivua pintapaahdettua graavilohta
  • 1 rku tuoretta tilliä

Siivuta saaristolaisleipä. Laita leivän päälle siivu graavilohta. Voit ostaa myös graavisiikaa, joka sopii leivän päälle vähintään yhtä hyvin. Koristele leivät tuoreella tillillä. Nauti!

Viinilasillinen

Castillo de Molina Pinot Noir Gran Reserva, Chile. Alkon nro 455377. Hinta 11,99€.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, karpaloinen, mausteinen, yrttinen, hieno.

That’s Neiss Pinot Noir Rosé Trocken, Saksa. Alkon nro 419677. Hinta 14,98€.
Kuiva, hapokas, punaherukkainen, mansikkainen, hennon sitruksinen.

Torres Santa Digna Cabernet Sauvignon Rosé, Chile. Alko nro 007142. Hinta 11,99€.
Kuiva, hapokas, herukkainen, kypsän karpaloinen, kevyen mansikkainen, yrttinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close