Vaikka kiire ja stressi on monelle arkipäivää, on Apulannan sanoin nautintoon matkaa pelottavan vähän. Arjesta saa helpolla luksusta, vierailemalla Kalakauppa E. Erikssonilla Helsingin Vanhassa kauppahallissa. Nappaa mukaan Mammas limpa -saaristolaisleipä ja pintapaahdettua graavilohta. Kotiin päästyäsi herkkuleipä valmistuu 5 minuutissa.
Kalakauppa E. Erikssonin saaristolaisleipä pintapaahdetusta graavilohesta (noin 10 leipää)
- 1 kpl Mammas limpa -saaristolaisleipä
- 10 siivua pintapaahdettua graavilohta
- 1 rku tuoretta tilliä
Siivuta saaristolaisleipä. Laita leivän päälle siivu graavilohta. Voit ostaa myös graavisiikaa, joka sopii leivän päälle vähintään yhtä hyvin. Koristele leivät tuoreella tillillä. Nauti!
![](https://www.aromipaja.fi/wp-content/uploads/EErikson_kalatiski-580x435.jpg)
![](https://www.aromipaja.fi/wp-content/uploads/EErisksson-Mammaslimpa-580x435.jpg)
Viinilasillinen
Castillo de Molina Pinot Noir Gran Reserva, Chile. Alkon nro 455377. Hinta 11,99€.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, karpaloinen, mausteinen, yrttinen, hieno.
That’s Neiss Pinot Noir Rosé Trocken, Saksa. Alkon nro 419677. Hinta 14,98€.
Kuiva, hapokas, punaherukkainen, mansikkainen, hennon sitruksinen.
Torres Santa Digna Cabernet Sauvignon Rosé, Chile. Alko nro 007142. Hinta 11,99€.
Kuiva, hapokas, herukkainen, kypsän karpaloinen, kevyen mansikkainen, yrttinen.
Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja