Liharuoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Italialainen lihapullakeitto maistuu koko perheelle

4.9/5 - (30 votes)

Tomaattipohjainen italialainen lihapullakeitto on koko perheen suosikkiruokaa. Lihapullat kannattaa valmistaa itse, mutta kiireinen kokki voi käyttää myös valmiita lihapullia. Tuore pinaatti tuo keittoon väriä ja makua. Pinaatti lisätään keittoon aivan lopuksi.

Italialainen lihapullakeitto (6-8 hlölle)

Italialainen lihapullakeitto maistuu koko perheelle

Kuori sipulit (sipuli ja valkosipulit) ja leikkaa ne paloiksi. Huuhtele ja pilko herkkusienet paloiksi. Kuullota sipuli- ja herkkusienipaloja kattilassa tilkassa oliiviöljyä 5 minuuttia. Lisää kattilaan kirsikkatomaatit, tomaattimurska, paseerattu tomaatti, kasvisliemi, punaviinietikka, lihaliemikuutio ja rouhittu mustapippuri. Keitä keittopohjaa kasaan puolisen tuntia.

Lisää keittoon lihapullat ja siskonmakkara pallerot. Lisää keittoon pasta ja annospaloiksi leikatut vihreät pavut. Anna keiton kiehua pastan vaatiman ajan verran eli noin 8-10 minuuttia. Lisää lopuksi yrtit ja pinaatti. Nosta keitto pois liedeltä ja annostele lautasille.

Viinilasillinen

KWV Classic Collection Chardonnay, Etelä-Afrikka. Alkon nro 007835. Hinta 11,49€
Kuiva, hapokas, sitruksinen, hunajameloninen, kevyen ananaksinen, hennon mausteinen.

Savia Viva Familia Organic Xarel-lo, Espanja. Alkon nro 582567. Hinta 11,98€.
Kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, kevyen persikkainen, hennon yrttinen.

Cono Sur Bicicleta Riesling Gewürztraminer Viognier, Chile, Alkon nro , Hinta 12,48€.
Kuiva, hapokas, limettinen, mangoinen, kukkainen, hennon mineraalinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close