Juhlat Kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Helppo ja nopea limegraavilohileipä

4.9/5 - (23 votes)

Paljastan sinulle yhden helpoimman ja nopeimman graavilohileipäreseptini. Sen valmistamiseen menee aikaa ainoastaan 5 minuuttia. Limegraavilohileipä sopii tarjoiltavaksi alkupalana tai viinilasin kera vieraiden kanssa.

Aromipajan limegraavilohileipä (4 hlölle)

Aromipajan limegraavilohileipä valmistuu viidessä minuutissa

Pese lime hyvin kuuman veden alla ja kuivaa se. Raasta puolikkaan limen kuori ja puserra sen jälkeen limen mehu. Erottele graavilohisiivut erikseen lautaselle ja mausta ne limen kuorella ja mehulla. Anna limegraavilohen maustua muutama minuutti.

Paahda paahtoleivät kauniin värisiksi. Voitele leivät kevyesti voilla. Lisää leipäviipaleiden päälle runsaasti rucolanversoja. Nostele jäämerensalaatti tasaisesti leipien päälle. Asettele limagraavilohi kauniisti leipien päälle ja viimeistele muutamalla rucolanversolla.

Viinilasillinen

Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling, Chile. Alkon nro 578227. Hinta 14,98€.
Kuiva, hapokas, limettinen, omenainen, päärynäinen, mineraalinen, petrolinen.

Les Fumées Blanches Organic Sauvignon Blanc, Ranska. Alkon nro 506137. Hinta 13,49€.
Kuiva, hapokas, sitruunainen, omenainen, valkoherukkainen, yrttinen.

Mayu Rose, Chile. Alkon nro 928197. Hinta 12,90€.
Kuiva, hapokas, mansikkainen, punaherukkainen, sitruksinen, hennon mausteinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close