Juhlat Kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Graavilohesta valmistuu helposti alkupala

4.9/5 - (28 votes)

Herkullinen alkupala valmistuu helposti graavilohesta, avokadosta ja retikasta. Annos viimeistellään balsamicosta ja piparjuuritahnasta tehdyllä kastikkeella. Yllätä kumppanisi tai vieraasi ja tarjoile heille maistuva herkkuannos!

Graavilohta, avokadoa ja retikkaa (4 hlölle)

Graavilohesta saat vaivattomasti näyttävän ja herkullisen alkupalan

Halkaiset avokadot ja poista niistä kivet. Koverra ruokalusikalla hedelmälihat. Leikkaa avokadopuolikkaat pieniksi kuutioksi.

Sekoita pienessä kulhossa balsamicokastike ja piparjuuritahna.

Kuori ja leikkaa retikka ohuiksi tikuiksi.

Asettele annoksen pohjalle graavilohisiivuja. Nostele keko avokadokuutioita annoksen keskelle. Viimeistele annokset ohueksi leikatuilla retikkatikuilla ja piparjuuri-balsamicokastikkeella

Viinilasillinen

Gentil Hugel, Ranska. Alkon nro 007483. Hinta 15,90€.
Kuiva, hapokas, miellyttävän yrttinen, sitruksinen, päärynäinen, mineraalinen.

Mud House Sauvignon Blanc Rosé, Uusi-Seelanti. Alkon nro 940957. Hinta 15,99€.
Kuiva, hapokas, vadelmainen, mustaherukkainen, hennon herukanlehtinen.

Mud House Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti. Alkon nro 569227. Hinta 16,49€.
Kuiva, hapokas, greippinen, trooppisen hedelmäinen, herukkainen, hennon mineraalinen.

Teksti ja valokuvat: Aromipaja / Mikko Niemi