Juhlat Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Mummon tyrni-konjakkisinappi

4.8/5 - (28 votes)

Sinappi keitetään aina keltuaisista, ei kokonaisista munista, opasti mummoni aikoinaan minua. Mummon makean ja tulisen sinapin maustavat tyrnimarja ja konjakki. Sinappi sopii loistavasti joulukinkun kanssa nautittavaksi, mutta kokeile sitä myös graavilohen kera!

Mummon tyrni-konjakkisinappi (3½ dl)

Sekoita paksupohjaisessa kattilassa sinappijauhe ja sokeri. Sekoita joukkoon kerma, kananmunan keltuaiset ja tyrnimehu.

Kuumenna sinappiseosta koko ajan vispilällä pohjasta sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja saostuu. Varo polttamasta pohjaan!

Lisää sinappiin sherryviinietikka ja konjakki. Kaada sinappi säilytyspurkkeihin ja anna maun tasaantua jääkaapissa päivä tai kaksi.

Nautitaan mieluiten joulukinkun kera!

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close