Juhlat Nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Kotitekoista mustikkajäätelöä ja aprikooseja

4.9/5 - (35 votes)

Voissa ja hunajassa paistetut aprikoosit maistuvat superhyviltä kotitekoisen mustikkajäätelön ja pekaanipähkinöiden kera.

Nopeatekoinen mustikkajäätelö ja paistetut aprikoosit (6 hlölle)

  • 600 g pakastettu mustikka
  • 397 g kondensoitu maito
  • 2 kpl kananmunan valkuainen
  • 12 kpl tuoreita aprikooseja
  • 2 dl pekanipähkinöitä
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl hunajaa

Laita kondensoitu maito, valkuaiset ja mustikat tehokkaaseen tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Jäätelö on valmista nautittavaksi heti. Voit myös pakastaa mustikkajäötelöä hetken, jos kaipaat kiinteämpää koostumusta.

Halkaise aprikoosit ja poista niistä kivet. Paista aprikoosipuolikkaita ja pekaanipähkinöitä voi-hunajaseoksessa paistinpannulla keskilämmöllä 10 minuuttia.

Asettele jälkiruokakulhoihin pohjalle mustikkajäätelöä ja nostele päälle aprikooseja ja pekaanipähkinöitä.

Mustikkajäätelö valmistuu tehosekoittimessa 5 minuutissa

Viinilasillinen

Gancia Asti Dolce, Italia. Alkon nro 008901. Hinta 13,59.
Makea, keskihapokas, päärynäinen, sitrusmarmeladinen, persikkainen, kukkainen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close