Juhlat Kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Helppo Cavi-Art skagenleipä

4.9/5 - (28 votes)

Herkullinen alkuruoka- tai iltapalaleipä valmistuu kädenkäänteessä. Cavi-Artista ja katkaravuista saat helposti maistuvan ja näyttävän leivän. Jos valmistat mäti-skagentahnan valmiiksi jo aiemmin, kestää leipien kokoaminen vain muutaman minuutin.

Herkullinen ja helppo Cavi-Art-skagenleipä (4 hlölle)

Sulata ja valuta katkaravut lävikössä. Sekoita kulhossa katkarapuvut, jäämerensalaatti, majoneesi, sitruunamehu, mustapippuri ja ½ purkkia merileväkaviaaria. Anna tahnan maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

Paahda leivät kauniin värisiksi. Voitele leivät kevyesti voilla. Lisää leipäviipaleiden päälle halkaistu paahdettu paprika. Nostele merilevä-katkarapuskagen tasaisesti leipien päälle. Koristele leivät merileväkaviaarilla ja muutamalla tillinoksalla.

Viinilasillinen

Les Fumées Blanches Organic Sauvignon Blanc, Ranska. Alkon nro 506137. Hinta 13,99€.
Kuiva, hapokas, sitruunainen, omenainen, valkoherukkainen, yrttinen.

Torres Clos Ancestral Forcada Xarel-lo Organic, Espanja. Alko nro 927925. Hinta 17,98€.
Kuiva, hapokas, upean yrttinen, sitruksinen, hedelmäinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close