Juhlat Kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Kylmäsavulohitartar rieska

4.9/5 - (22 votes)

Lapin Lumous kylmäsavulohitartarista valmistuu herkullinen välipalarieska. Leivän päälle lisätään herkullisia paahdettuja viinirypäleitä, jotka valmistuvat uunissa 15 minuutissa. Paahdetut viinirypäleet ovat täyteläisen makuinen lisäke.

Kylmäsavulohirieskat valmistuvat nopeasti

Huuhtele viinirypäleet ja laita ne uunivuokaan. Mausta rypäleet rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Paahda viinirypäleitä uunissa 200°C 15 minuuttia.

Leivät Lapin Lumous kylmäsavulohitartar rieskapalojen päälle. Lisää päälle rucolanversot. Asettele paahdettuja viinirypäleitä leipien päälle. Viimeistele rieskapalat mantelirouheella.

KWV Classic Collection Chardonnay, Etelä-Afrikka. Alkon nro 007835. Hinta 11,49€
Kuiva, hapokas, sitruksinen, hunajameloninen, kevyen ananaksinen, hennon mausteinen.

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve, Ranska. Alkon nro 909317. Hinta 13,99€.
Kuiva, keskihapokas, omenainen, sitruksinen, persikkainen, hennon mausteinen.

Kaufmann Hattenheim Riesling trocken, Saksa. Alkon nro 594787. Hinta 15,99€.
Kuiva, hapokas, keltaluumuinen, omenainen, klementiininen, miellyttävän mineraalinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja