Voissa ja hunajassa paistetut aprikoosit maistuvat superhyviltä kotitekoisen mustikkajäätelön ja pekaanipähkinöiden kera.
Nopeatekoinen mustikkajäätelö ja paistetut aprikoosit (6 hlölle)
600 g pakastettu mustikka
397 g kondensoitu maito
2 kpl kananmunan valkuainen
12 kpl tuoreita aprikooseja
2 dl pekanipähkinöitä
2 rkl voita
2 rkl hunajaa
Mustikkajäätelö on herkullista
Laita kondensoitu maito, valkuaiset ja mustikat tehokkaaseen tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Jäätelö on valmista nautittavaksi heti. Voit myös pakastaa mustikkajäötelöä hetken, jos kaipaat kiinteämpää koostumusta.
Halkaise aprikoosit ja poista niistä kivet. Paista aprikoosipuolikkaita ja pekaanipähkinöitä voi-hunajaseoksessa paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia.
Asettele jälkiruokakulhoihin pohjalle mustikkajäätelöä ja nostele päälle aprikooseja ja pekaanipähkinöitä.