Juhlat Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Kotitekoinen mustikkajäätelö valmistuu nopeasti

4.9/5 - (51 votes)

Voissa ja hunajassa paistetut aprikoosit maistuvat superhyviltä kotitekoisen mustikkajäätelön ja pekaanipähkinöiden kera.

Nopeatekoinen mustikkajäätelö ja paistetut aprikoosit (6 hlölle)

  • 600 g pakastettu mustikka
  • 397 g kondensoitu maito
  • 2 kpl kananmunan valkuainen
  • 12 kpl tuoreita aprikooseja
  • 2 dl pekanipähkinöitä
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl hunajaa

Mustikkajäätelö on herkullista

Laita kondensoitu maito, valkuaiset ja mustikat tehokkaaseen tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Jäätelö on valmista nautittavaksi heti. Voit myös pakastaa mustikkajäötelöä hetken, jos kaipaat kiinteämpää koostumusta.

Halkaise aprikoosit ja poista niistä kivet. Paista aprikoosipuolikkaita ja pekaanipähkinöitä voi-hunajaseoksessa paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia.

Asettele jälkiruokakulhoihin pohjalle mustikkajäätelöä ja nostele päälle aprikooseja ja pekaanipähkinöitä.

Mustikkajäätelö valmistuu tehosekoittimessa 5 minuutissa

Viinilasillinen

Gancia Asti Dolce, Italia. Alkon nro 008901. Hinta 12,99€.
Makea, keskihapokas, päärynäinen, sitrusmarmeladinen, persikkainen, kukkainen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja