Juhlat Kasvisruoka Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Manchego ruisnapit

4.8/5 - (49 votes)

Kesän juhlissa vieraille tarjoillaan herkullisia ruisnappeja. Niiden valmistaminen on äärettömän yksinkertaista ja maku palkitsee varmasti vaativimmankin herkkusuun. Nämä Manchego-ruisnapit sopivat hyvin tapaspöytään tai vaikkapa picnicillä valmistettavaksi.

RuislastuManchego_4

Manchego-ruisnapit

  • Ruislastuja tai -nappeja
  • Machego-juustoa
  • Akaasiahunajaa
  • Mansikoita
  • Mintunlehtiä

Valuta ruisnappeja päälle noin puoli teelusikallista hunajaa. Leikkaa Manchego-juustosta kolmionmuotoisia paloja ja asettele pala ruislastun päälle. Manchego kannattaa tarjoilla aina huoneenlämpöisenä, jotta sen hienostunut maku tulee esille. Koristele lastut viipaloiduilla mansikoilla ja mintunlehdellä.

Manchego on lampaanmaidosta valmistettu juusto, jota valmistetaan Espanjassa La Manchan alueella. Manchegon maku vaihtelee pehmeästä terävään juuston kypsennysajasta riippuen.

RuislastuManchego_3
RuislastuManchego_1

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close