Kesän juhlissa vieraille tarjoillaan herkullisia ruisnappeja. Niiden valmistaminen on äärettömän yksinkertaista ja maku palkitsee varmasti vaativimmankin herkkusuun. Nämä Manchego-ruisnapit sopivat hyvin tapaspöytään tai vaikkapa picnicillä valmistettavaksi.
Manchego-ruisnapit
- Ruislastuja tai -nappeja
- Machego-juustoa
- Akaasiahunajaa
- Mansikoita
- Mintunlehtiä
Valuta ruisnappeja päälle noin puoli teelusikallista hunajaa. Leikkaa Manchego-juustosta kolmionmuotoisia paloja ja asettele pala ruislastun päälle. Manchego kannattaa tarjoilla aina huoneenlämpöisenä, jotta sen hienostunut maku tulee esille. Koristele lastut viipaloiduilla mansikoilla ja mintunlehdellä.
Manchego on lampaanmaidosta valmistettu juusto, jota valmistetaan Espanjassa La Manchan alueella. Manchegon maku vaihtelee pehmeästä terävään juuston kypsennysajasta riippuen.