Manchego ruislastut

3.6.2017

Manchego ruislastut
19 arviota - 4.7

Kesän juhlissa vieraille tarjoillaan aromaattisia ruislastuja. Niiden valmistaminen on äärettömän yksinkertaista ja maku palkitsee varmasti vaativimmankin herkkusuun. Nämä Manchego-ruislastut sopivat hyvin tapaspöytään tai vaikkapa picnicillä valmistettavaksi.

RuislastuManchego_4

Manchego-ruislastut

  • Ruislastuja
  • Machego-juustoa
  • Akaasiahunajaa
  • Mansikoita
  • Mintunlehtiä

Valuta ruislastujen päälle noin puoli teelusikallista aromaattista akaasiahunajaa. Leikkaa Manchego-juustosta kolmionmuotoisia paloja ja asettele pala ruislastun päälle. Manchego kannattaa tarjoilla aina huoneenlämpöisenä, jotta sen hienostunut maku tulee esille. Koristele lastut viipaloiduilla mansikoilla ja mintunlehdellä.

Manchego on lampaanmaidosta valmistettu juusto, jota valmistetaan Espanjassa La Manchan alueella. Manchegon maku vaihtelee pehmeästä terävään juuston kypsennysajasta riippuen.

RuislastuManchego_3

RuislastuManchego_1

Lue myös:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kirjoita kommentti

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: