Talvi on parasta piirakka-aikaa. Rukiinen ranskalainen quiche Lorraine sopii mainiosti lounaaksi, iltapalaksi tai illanistujaisiin. Jukolan juuston Aito Cheddar Vintage antaa juustopiirakalle suuta hivelevän täyteläisyyden. Rukiinen pekoni-cheddarpiirakka (6-8 hlölle) Taikina: ½ dl kylmää vettä 3 dl ruisjauhoja 1 dl erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 125 g voita 50 g raastettua Jukolan Aito Cheddar Vintagea Piirakan täyte: 200 […]
Oletko valmistanut koskaan Wallenberginpihvejä? Ehdottomasti kannattaa kokeilla, sillä ne maistuvat koko perheelle. Pihvien salaisuus on jauhelihamassaan lisätyssä kuohukermassa, joka tekee niistä syntisen herkullisia! Herkulliset Wallenberginpihvit ja punajuuririsotto (4 hlölle) 600 g naudan jauhelihaa (10%) 3 kpl salottisipuleita 3 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl kuohukermaa 1½ tl suolaa ½ tl maustepippuria ½ tl rouhittua mustapippuria 3 […]